Το μετερίζι της “δημοσιογραφίας”

7 Feb

Και κάναμε κουβέντα για χρόνια αν έχει όρια η σάτιρα, το πραγματικό ερώτημα είναι αν έχει όρια η ”δημοσιογραφία”. Στην χώρα το 20% του πληθυσμού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας και 10% του πληθυσμού  πάσχει από ασιτία, άλλωστε δεν είναι τόσο μακρινή η εικόνα μαθητών από γυμνάσιο των Αμπελοκήπων με παιδιά να λιποθυμούν από τη πείνα.

Δεν ξέρουμε τι είδε ο Μπάμπης στο βίντεο, δεν ξέρουμε τι βλέπει ο Πρετεντέρης μάλλον ξέρουμε, ξέρουμε πως δεν ζουν μέσα στη κοινωνία, ζουν με τα αφεντικά τους, ζουν με τη προπαγάνδα τους, ζουν με το ψέμα και προσπαθούν να μας το περάσουν ως φυσιολογικό.

Ελπίζω πως θα έρθει η ώρα που όλοι αυτοί θα κρυφτούν ήδη κρύβονται αλλά τότε  θα γνωρίσουν τη γενική κατακραυγή της κοινωνίας για να γίνει αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε να τους ακούμε, να σταματήσουν να μας διαμορφώνουν άποψη, να μην είμαστε αποβλακωμένες μούμιες σε καναπέδες και μπροστά από τηλεοράσεις.

Το πιο αηδιαστικό κι εμετικό που ακούγεται όχι σε αυτό το βίντεο αλλά και ως γενική άποψη εδώ και περίπου τρία χρόνια είναι πως έτσι δίνουμε λάθος εντύπωση της χώρας στο εξωτερικό, ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ η αλήθεια μιας χώρας από πότε κρίνεται απ’όσους ζουν έξω από αυτή; Οι κοινωνικές συγκρούσεις στο Σύνταγμα , η φτώχεια, η ανεργία είναι η αλήθεια της χώρας το βιώνει ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας και το τελευταίο που μας νοιάζει είναι η γνώμη τους για εμάς.

Υ.γ Καταδικάζουμε τη “δημοσιογραφία” απ’όπου κι αν προέρχεται…

Advertisements

One Response to “Το μετερίζι της “δημοσιογραφίας””

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ο κόσμος των Μπάμπηδων | Society VS distortion - 12/09/2013

    […] έχει κανένα νόημα να ασχοληθούμε ξανά με ένα ανθρωπάριο, ένα αρδακι με περικεφαλαία, έναν […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: