Ο κόσμος των Μπάμπηδων

12 Sep

Δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθούμε ξανά με ένα ανθρωπάριο, ένα αρδακι με περικεφαλαία, έναν νενέκο του σήμερα όπως ο συγκεκριμένος κύριος.

Χάνουμε το δάσος έτσι. Απλώς ας νιώσει επιτέλους ο κόσμος στο σύνολό του τί είδους “δημοσιογραφία” κάθεται και του πιπιλάει τον εγκέφαλο κάθε βράδυ στα δελτία της τρόικας.

Είναι δεδομένο ότι ο φασισμός είναι ένας ακόμα βραχίονας της κυβέρνησης της κεκαλυμμένης χούντας, που θα τον χρησιμοποιήσει ακόμα πιο στυγνά σε περίπτωση που χρειαστεί να γαντζωθεί στην εξουσία.

Φυσικά γα να επιτελέσει το έργο της, να βγάλει τη χώρα που λέγεται Ελλάδα από την κρίση.

Να φέρει την ανάπτυξη.

Γιατί όπως φάνηκε, η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ είναι επικίνδυνη για τη σταθερότητα που θέλει να φέρει η κυβέρνηση. Χάος. Εδώ έχουμε κάνει τόσο κόπο με τα μνημόνια, τόσα δάνεια, τόσοι Μπάμπηδες, τόσες περικοπές, τόσες συγχωνεύσεις, τόσοι Μπάμπηδες, τόσες επιστρατεύσεις, τόση ανεργία, τόσοι Μπάμπηδες, τόση κατάθλιψη, τόσες αυτοκτονίες, τόσοι Μπάμπηδες.

Αυτό το τροπάρι θα ακούς και θα ακούω μέχρι τη στιγμή που θα γονατίσω και θα είμαι πανί από την αφαίμαξη. Και θα παίρνω τηλέφωνο το συγγενή στην Αυστραλία να μου βρει δουλειά, να ταΐζω έστω τα καγκουρό.

Αλλά οι Μπάμπηδες θα μου χαϊδεύουν το κεφάλι και θα μου λένε να κάνω ακόμα υπομονή γιατί εμφανίσαμε πρωτογενές πλεόνασμα. Πες το ρε Βύρωνα

«Για ποιο πλεόνασμα μας μιλά το υπουργείο Οικονομικών; Εγώ έχω πλεόνασμα απελπισίας»

Πολύδωρας. Βουλευτής της ΝΔ και τέως Πρόεδρος της Βουλής.

Ξεχνάει όμως κι αυτός το πλεόνασμα οργής. Ίσως απελευθερωθεί όταν δεν θα έχουμε πια να χάσουμε το τελευταίο 50ευρω στην τράπεζα. Να πέσει πια αυτός ο ξεφτιλισμένος, ο άτιμος κόσμος των Μπάμπηδων

Advertisements

One Response to “Ο κόσμος των Μπάμπηδων”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ίσες αποστάσεις σημαίνει φασισμός | Society VS distortion - 13/09/2013

    […] η χώρα δυστυχώς, η χώρα του Θέμου, του Πρετεντέρη και του Παπαδημητρίου ή μάλλον για να το θέσω σωστά από αυτούς διαμορφώνει […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: